alle har ret til et godt måltid mad
ET FESTMÅLTID
SELSKABER 2025
Priser er gældende ved min. 20 pers.
Den enkle pakke i huset
Sammensæt selv 3 retter (forret,hovedret,dessert)
Eget lokale i 3 timer.
Drikkevarer efter forbrug.
Fra Kr. 375,-
Den enkle pakke ud af huset fra Kr. 295,-
Personale Kr. 475,- pr. time pr. kok/tjener.
Har i brug for duge, service, drikkevarer m.m. så klare vi også dette.
Se evt. også vores GOURMET MENU takeaway, som kan bestilles fra 4 pers. og opefter.
Den unikke pakke i huset
Sammensæt selv 3 retter (forret,hovedret,dessert)
Inkl. 2 glas vin og kaffe/te til desserten.
Eget lokale i 3 timer.
Fra Kr. 525,-
Ekstra timer inkl. blød bar +Kr. 75,- pr. person.
Den enestående pakke i huset
Boblende velkomst og snacks fra køkkenet.
Sammensæt selv 3 retter (forret,hovedret,dessert)
Tilhørende vinmenu, øl og alkoholfriedrikke.
Kaffe/te, vores Baileys og søde sager.
Eget lokale i 5 timer.
Inkl. hvide duge og stofservietter.
Fra Kr. 745,-
Ekstra timer inkl. blød bar +Kr. 75,- pr. person.
De unge og børn i huset
(Den unikke og enestående pakke)
Fra 6-14 år -30%
Fra 14-17 år -20%
Vi laver gerne børnemenuer til dem under 6 år.
MADEN OG DRIKKE.
Vores retter og menuer er sammensat af sæsonnens aktuelle råvarer. Vi tager forbehold for enkelte ændringer i forhold til beskaffenheden.
Vi tager selvfølgelig hensyn til allegener, vegetar, veganer m.fl.
Der kan tilkøbes ekstra retter og natmad samt diverse cocktails.
Har i specielle ønsker, retter vi gerne til. Der kan evt. være en merpris. Ønsker til vin kan også tilpasses.
PRAKTISK INFO.
Selskaber/arrangementer kan kun bookes via mail, og reservationen er først gældende når I har modtaget en bekræftelse.
Senest 2-3 uger før afholder vi et møde hvor jeres selskab/arrangement planlægges. Maden, vinen, bordplan, opdækning, kosthensyn, m.m.
Vi lægger ganske
ENKELT, en ære i at gøre jeres
UNIKKE fest, til en
ENESTÅENDE oplevelse for jer og jeres gæster.

DE SÆSONAKTUELLE RETTER 10/1-20/4
FORRETTER
Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør
Vesterhavs ceviche
Gule beder, kinaradis
Peberrod, rygeost, karse
Krabbe på glatis
Krabbe salat rørt med tabasco og tomatemulsion
Gemte tomater, dild, rischips
Pandestegt Vesterhavsfisk
Cremet hummersauce, fennikel, tang, citron
HOVEDRETTER
Vælg mellem
-Sous vide kalvesteg
-Himmerlandsk oksesteg
-Fransk perlehøne
-Dansk oksemørbrad +Kr. 50,-
Serveres med sæsonnens Samsøgrønt
Årstidens kartoffel og sauce der smager
Bouef bearnaise +Kr. 50,-
Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg
Unikke fritter og salat der smager
Lun bearnaise og rødvinssauce
Unicos hovedretsbuffet +Kr. 75-
Himmerlandsk okse
Unicos porchetta af frilandsgris
Rødvinssauce og bearnaisecreme
Årstidens kartoffel
Sæsonnens grønt fra Samsø
Salat der smager
Tilkøb af fransk perlehøne +Kr. 45,-
Tilkøb af bagt færøsk laks +Kr. 60,-
OST OG DESSERT
4 gode oste
Behørigt tilbehør
Chokolade panna cotta
Solbær, brændt chokolade, sorbet
”Kung fu”
Citronfromage, hvidchokolade, lakrids
Citroncouli, vaniljeis
Okkels isdessert
Knas, årstidens frugt/bær
NATMAD
Unicos gourmet hotdog Kr. 75,-
Tartelet med kylling a la creme Kr. 75,-

DE SÆSONAKTUELLE RETTER 21/4-6/7
FORRETTER
Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør
Koldrøget færøsk laks
Kinaradis, citron, dild, salturt, wasabi mayo
Peberrodsfløde skilt med urteolie, ørredrogn, agurk
Sesam, rischips
Hvide asparges
Håndpillede rejer, hollandaisecreme
Citron, toast Melba, et hav af urter
Tarteletter
Med høns i asparges, tyttebær, karse
HOVEDRETTER
Vælg mellem
-Sous vide kalvesteg
-Himmerlands oksesteg
-Fransk perlehøne
-Dansk oksemørbrad +Kr. 50,-
Serveres med sæsonnens Samsøgrønt
Årstidens kartoffel og sauce der smager
Bouef bearnaise +Kr. 50,-
Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg
Unikke fritter og salat der smager
Lun bearnaise og rødvinssauce
Unicos hovedretsbuffet +Kr. 75-
Kalvesteg sous vide
Unicos porchetta af frilandsgris
Rødvinssauce og bearnaisecreme
Årstidens kartoffel
Sæsonnens grønt fra Samsø
Salat der smager
Tilkøb af fransk perlehøne +Kr. 45,-
Tilkøb af bagt færøsk laks +Kr. 60,-
OST OG DESSERT
4 gode oste
Behørigt tilbehør
Créme brûlée
Rabarber, brændt chokolade, sorbet
”Kung fu”
Citronfromage, hvidchokolade, lakrids
Citroncouli, vaniljeis
Okkels isdessert
Knas, årstidens frugt/bær
NATMAD
Unicos gourmet hotdog Kr. 75,-
Tartelet med kylling a la creme Kr. 75,-

DE SÆSONAKTUELLE RETTER 7/7-28/9
FORRETTER
Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør
Koldrøget færøsk laks
Kinaradis, citron, dild, salturt, wasabi mayo
Peberrodsfløde skilt med urteolie, ørredrogn, agurk
Sesam, rischips
Grillet kammuslinger
Samsø ærter, hollandaise
Brødtuilles, citron, dild
Pandestegt Vesterhavsfisk
Cremet hummersauce
Fennikel, tang, citron
HOVEDRETTER
Vælg mellem
-Sous vide kalvesteg
-Himmerlandsk oksesteg
-Fransk perlehøne
-Dansk oksemørbrad +Kr. 50,-
Serveres med sæsonnens Samsøgrønt
Årstidens kartoffel og sauce der smager
Bouef bearnaise +Kr. 50,-
Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg
Unikke fritter og salat der smager
Lun bearnaise og rødvinssauce
Unicos hovedretsbuffet +Kr. 75-
Kalvesteg sous vide
Unicos porchetta af frilandsgris
Rødvinssauce og bearnaisecreme
Årstidens kartoffel
Sæsonnens grønt fra Samsø
Salat der smager
Tilkøb af fransk perlehøne +Kr. 45,-
Tilkøb af bagt færøsk laks +Kr. 60,-
OST OG DESSERT
4 gode oste
Behørigt tilbehør
Créme brûlée
Sommerens bær, brændt chokolade, sorbet
”Kung fu”
Citronfromage, hvidchokolade, lakrids
Citroncouli, vaniljeis
Okkels isdessert
Knas, årstidens frugt/bær
NATMAD
Unicos gourmet hotdog Kr. 75,-
Tartelet med kylling a la creme Kr. 75,-

DE SÆSONAKTUELLE RETTER 29/9-21/12
FORRETTER
Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør
Rødbedegravet laks
Gule beder, glaskål, maltgrene, karse
Peberrodsfløde skilt med urteolie
Tatar af torskefisk-ceviche med "kaviar"
Kinaradis, Rischips, tang
Citron og hvidvinsvinaigrette
Muslinge/hummerbisque med sherry og karry
Hummerhaler, muslinger, juliennegrønt
Filodejs chips, brændt porer, dild
HOVEDRETTER
Vælg mellem
-Sous vide kalvesteg
-Himmerlandsk oksesteg
-Fransk perlehøne
-Dansk oksemørbrad +Kr. 50,-
Serveres med sæsonnens Samsøgrønt
Årstidens kartoffel og sauce der smager
Bouef bearnaise +Kr. 50,-
Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg
Unikke fritter og salat der smager
Lun bearnaise og rødvinssauce
Unicos hovedretsbuffet +Kr. 75-
Himmerlandsk okse
Unicos porchetta af frilandsgris
Rødvinssauce og bearnaisecreme
Årstidens kartoffel
Sæsonnens grønt fra Samsø
Salat der smager
Tilkøb af fransk perlehøne +Kr. 45,-
Tilkøb af bagt færøsk laks +Kr. 60,-
OST OG DESSERT
4 gode oste
Behørigt tilbehør
Créme brûlée
Mørke bær, brændt chokolade, sorbet
”Kung fu”
Citronfromage, hvidchokolade, lakrids
Citroncouli, vaniljeis
Okkels isdessert
Knas, årstidens frugt/bær
NATMAD
Unicos gourmet hotdog Kr. 75,-
Tartelet med kylling a la creme Kr. 75,-
