måltider er oplevelser

UNICOS GÆSTEBUD

UNICOS GÆSTEBUD 2/5-12/7

Ganske ENKELT, en UNIK madoplevelse, til en ENESTÅENDE pris….

Serveres fredag og lørdag og kun ved forudbestilling.


Unicos gæstebud 6 serveringer Kr. 600,-

Inkl. bobler og vinmenu Kr. 1000,-


Unico Deal 22/4-5/7

(Deals skal forudbestilles)

Unicos gæstebud inkl. bobler og vinmenu

Kr. 666,- Spar 33%


UNICOS GÆSTEBUD FORÅR 2025


APPETITVÆKKER – KARTOFFELMARKEN

Den perfekte nye kartoffel og maltjord

Grønlandske stenbiderrogn i øko cremefraiche


MELLEMRET – EN TORSK PÅ AFVEJE

Pandestegt torskeloin og tang

Blomkål som puré og syltede

Brunet smør med hasselnødder

Surdejsbrød og karamellisert smør med boghvede

FORRET – HVIDE ASPARGES FRA SAMSØ

Blancherede hvide Samsø asparges

Confiteret kalvebrisler og sprød filodej

Aspargesvelouté, hønseglace og estragon


HOVEDRET – KOEN PÅ MARKEN

Mørbrad af ungkvæg og trøffelsauce

Savoykål og morkler

Ragout med oksekæber, Samsø gulerødder, dukkah og dild a part


PREDESSERT – DE FØRSTE HINDBÆR

En slags hindbær trifili der smager så det "larmer"


DESSERT – NÅR RABARBER ER BEDST

Mazarinkage og frossen bavarois med rabarber

Rabarber kompot, mandeljord, honningsten og råmarineret rabarber

Rababerlikør med Samsøhonning