måltider er oplevelser
UNICOS GÆSTEBUD
UNICOS GÆSTEBUD 2/5-12/7
Ganske ENKELT, en UNIK madoplevelse, til en ENESTÅENDE pris….
Serveres fredag og lørdag og kun ved forudbestilling.
Unicos gæstebud 6 serveringer Kr. 600,-
Inkl. bobler og vinmenu Kr. 1000,-
Unico Deal 22/4-5/7
(Deals skal forudbestilles)
Unicos gæstebud inkl. bobler og vinmenu
Kr. 666,- Spar 33%
UNICOS GÆSTEBUD FORÅR 2025
APPETITVÆKKER – KARTOFFELMARKEN
Den perfekte nye kartoffel og maltjord
Grønlandske stenbiderrogn i øko cremefraiche
MELLEMRET – EN TORSK PÅ AFVEJE
Pandestegt torskeloin og tang
Blomkål som puré og syltede
Brunet smør med hasselnødder
Surdejsbrød og karamellisert smør med boghvede
FORRET – HVIDE ASPARGES FRA SAMSØ
Blancherede hvide Samsø asparges
Confiteret kalvebrisler og sprød filodej
Aspargesvelouté, hønseglace og estragon
HOVEDRET – KOEN PÅ MARKEN
Mørbrad af ungkvæg og trøffelsauce
Savoykål og morkler
Ragout med oksekæber, Samsø gulerødder, dukkah og dild a part
PREDESSERT – DE FØRSTE HINDBÆR
En slags hindbær trifili der smager så det "larmer"
DESSERT – NÅR RABARBER ER BEDST
Mazarinkage og frossen bavarois med rabarber
Rabarber kompot, mandeljord, honningsten og råmarineret rabarber
Rababerlikør med Samsøhonning



